نقش ERP در کاهش هزینه عملیات

 

ERP (Enterprise Resource Planning)  برنامه ریزی منابع سازمانی یک راه حل سیستمی مبتنی بر فناوری اطلاعات است که منابع سازمان را توسط یک فرآیند یکپارچه، با سرعت و دقت و کیفیت بالا در کنترل مدیران سطوح مختلف سازمان قرار می دهد تا به طور مناسب فرایند برنامه ریزی و عملیات سازمان را مدیریت نمایند.ERP به مشاغل اجازه می دهد تا مدیریت عملیات خود را بهبود بخشیده و در عین حال اطلاعات مورد نیاز کاربران را برای تصمیم گیری سریع تر و آگاه تر به آنها ارائه دهند.

 

چالش های تولید و فروش و توزیع

 

چالش های تولید و فروش و توزیع یکی از عوامل توسعه تولید ، وجود تقاضا از ناحیه مصرف کننده است.ایجاد تقاضاو تداوم آن دلیلی خواهد بود تا تولید کننده ها و سرمایه گذارها انگیزه لازم جهت سرمایه گذاری در تولید را داشته باشند. متاسفانه در سال های دهه 90 به دلیل افت تولید ناخالصی ملی و تورم بالا، درآمد سرانه در ایران حدود 3/1 کاهش یافته و باعث کوچک شدن سفره مردم گشته است . کاهش درآمد سرانه باعث کاهش تقاضا و به تبع آن صدمه به صنعت تولید کشور شده است. جهت فعال شدن موتور محرکه تولید بایستی درآمد سرانه مردم افزایش و به تبع آن کفه تقاضا سنگین تر شود.

 

داده کاوی و خوشه‌بندی مشتریان به روش LRFM در نرم افزار BI شرکت ساپ

 

شناخت هر چه بیشتر مشتری در سازمان های امروزی ضرورتی اجتناب ناپذیر است .درک تفاوت و خوشه بندی مشتریان و تخصیص بهینه منابع به آنها بر اساس ارزشی که برای سازمان ایجاد می کنند از ضروریات مهم سازمانهاست. یکی از مدل هایی که در این زمینه می تواند یه سازمانها کمک نماید مدل RFM است که در سال 1994 توسط هوگس Hughes معرفی شد.


 

نقش ERP در بلوغ سازمانی

 

ERP (Enterprice Resource Planning) مدیریت برنامه ریزی منابع ، یک راه حل سیستمی مبتنی بر فن آوری اطلاعات است که به سازمانها کمک می کند تا طی یک فرایند یکپارچه منابع سازمان را بهتر مدیریت کنندو تصمیمات لازم را صحیح تر و سریع تر اتخاذ نمایند .


 

چرا آیین نامه های جایزه فروش تغییر می کنند؟

 

حتما" بارها شنیده اید که فروشندگان و سرپرستان فروش از تغییرات آیین نامه های جایزه فروش (پورسانت) شکایت دارند و اظهار می کنند تا روش محاسبه پورسانت و اجرای آنرا یاد می گیریم مجددا" آیین نامه عوض می شود و مشخص نیست این همه تغییرات برای چیست و آیا اصلا" لازم است؟


برنامه ریزی آرمانی برای واحدهای تصمیم بر مبنای تکنیک GP-DEA با بهره گیری از مقادیر فازی و رباست

آرمان گزاری برای واحدهای تصمیم ائم از شعبات، کارخانه ها و یا حتی پرسنل و مشتریان در فضای کسب و کار مرسوم است اما آرمان ها باید دارای ویژگی های خاصی باشند تا بتوانند به اندازه کافی مشوق و تاثیر گذار باشند. آرمان های سخت گیرانه نا امید کننده و آرمان های سهل گیرانه کسل ننده خواهند بود همچنین به دلیل عدم قطعیت در فضای آرمانی نیاز به بهره گیری از مقادیر غیر قطعی و فازی با توابع خاص می باشد . در این مقاله با بهره گیر از مقادیر فازی و رباست به ارائه تکنیکی برای ارمان گزاری پرداخته شده است.

 

نقش اسمارت فون ها در نرم افزارهای تجاری

 

شاید اگر چند سال پیش یک نفر به ما می گفت که تلفن همراه به قدری پیشرفته خواهد شد که جای لپ تاپ یا ابزارهای دیجیتالی دیگری را خواهد گرفت، باورش برایمان سخت بود اما در حال حاضر همه چیز تغییر کرده است. دستگاه های اسمارت فون (گوشی هوشمند) و تبلت ها رشد چشم گیری کرده و سرعت تولید این ابزارها هم بسیار بیشتر از قبل شده است.


ارزیابی پایداری زنجیره تامین با بهره گیری از تکنیک شبکه ای تحلیل پوششی داده ها پویا

زنجیره تامین پایدار به عنوان رویکردی نوین در زنجیره تامین که به صورت همزمان تمامی معیارهای اقتصادی، مسئولیت اجتماعی و زیست محیطی را در نظر می گیرد. همواره مورد توجه مدیران و صاحب نظران بوده است. به دلیل اینکه ارزیابی عملکرد زنجیره تامین به صورت یکپارچه به عنوان یکی از مهم ترین نگرانی های مدیران بوده است.در این مقاله الگریتمی ارائه شده است که می بتواند کارایی زنجیره تامین را به صورت یکپارچه و با در نظر داشتن تمامی معیارهای زنجیره تامین پایدار ارزیابی نماید.

 

پیش بینی عملکرد آینده با بهره گیری از تکنیک شبکه عصبی مصنوعی و تحلیل پوششی داده های پویا بر مبنای معیارهای تامین کننده سبز

 

یکی از قدرتمند ترین تکنیک های پیش بینی آینده ، تکنیک شبکه عصبی مصنوعی است که با دقت بالایی به پیش بینی آینده می پردازد. پیش بینی اینده منجر به آن می گردد که تصمیم گیرندگان بتوانند قبل از وقوع به برنامه ریزی پیش گیرانه بپردازند. لذا راهکارهای تحلیل پوششی داده ها از حالت درمان برای ناکارایی به سوی پیشگیری ناکارایی در حرکت خواهد بود. در این مقاله با پیش بینی اینده اجازه وقوع زیان داده نمی شود.